League

Speel mee met de grootste laddercompetitie in de regio

Sinds jaar en dag kent Victoria Squash Rotterdam de leagues, de interne squashcompetitie. Wil jij jouw krachten meten met andere squashers van gelijke sterkte binnen de vereniging, dan kan dat elke maand weer opnieuw. Als lid van Victoria Squash Rotterdam mag je gratis meespelen in de League (interne competitie). Maar wat houdt dat precies in?

Leaguewedstrijden zijn een vorm van onderlinge competitie, een soort laddersysteem. Elke league bestaat uit vijf spelers,die binnen een maand tegen elkaar spelen. Er wordt gespeeld om “the best of five”. In welke league gespeeld wordt, hangt af van speelsterkte en het aantel deelnemende spelers. Je speelt minimaal 2 van de 4 wedstrijden. Na het spelen van alle wedstrijden van de maand kan, afhankelijk van de plaats in de league:

  • de hoogst scorende twee leaguenummers omhoog gaan
  • degene met de een na hoogste score één leaguenummer omhoog gaan
  • degene met de middenscore blijven staan
  • degene met de een na laagste score één leaguenummer omlaag gaan
  • de laagst scorende twee leaguenummers omlaag gaan

Meespelen in de Leagues van Victoria Squash Rotterdam is daarom dé kans om mensen te leren kennen van jouw eigen speelsterkte. Je kunt je natuurlijk ook meten met betere spelers en zelf klimmen op de ladder.

Ben jij al lid en wil je graag leaguewedstrijden spelen, dan kan je jezelf inschrijven door je naam, telefoonnummer en sterkte onderaan de league-lijst te noteren. De leaguelijst hangt in het squashgebouw vlakbij het afhangbord.

Meld je je liever aan via onze website of heb je een vraag aan de League-Master Hans Stockmann dan kan dat ook.

 

Stel een vraag over de League Meld je aan voor de League