Coronawijzer

Nieuwe Coronawijzer Victoria Squash

Update 28 november 2021

Te respecteren algemene richtlijnen:

Het allerbelangrijkste: BIJ KLACHTEN BLIJF JE THUIS!

 • Door de aanscherping van de coronamaatregelen én de aanscherping van de controle op naleving is het noodzakelijk om enkele maatregelen te treffen voor alle binnen en buitenruimtes bij Victoria. Onder binnenruimtes vallen de binnensportlocaties (squashbanen, tennishal en sporthal) maar ook de kleedkamers, wc’s, vergaderruimtes en de bar in het clubhuis. M.i.v. zondag 14 november 2021 zijn alle binnenruimtes voor leden en bezoekers alleen nog toegankelijk zijn via de hoofdingang boven in het clubhuis. Alle andere ingangen zijn afgesloten (nooddeuren zijn vanzelfsprekend van binnenuit te openen). Iedereen van 18 jaar en ouder moet bij betreden van de binnenruimtes een geldige QR-code + zijn of haar legitimatiebewijs tonen. Dit geldt ook voor degenen die op het terras plaatsnemen. Toeschouwers zijn niet toegestaan. Victoria is dagelijks van 8:00 tot 17:00 uur geopend. Maakt u gebruik van het horeca gedeelte dan zijn vaste zitplaatsen verplicht.
 • Overal op het terrein, binnen, buiten en bij de banen houden alle volwassen individuen en sportteams 1,5 meter afstand tot elkaar én tot jeugd van 13 jaar en ouder (tenzij 1 huishouden). 
 • Een mondkapje binnen is verplicht
 • Reserveren is verplicht voor iedereen. 
 • Squashen en gebruik van de fitnessfaciliteiten is alleen toegestaan voor leden van Victoria Squash na reservering via de volgende link:  https://www.supersaas.nl/schedule/Victoria/Squashbanen_leden 
  Het afhangbord voor de leden is dus buiten werking gesteld!
 • Voor squashleden geldt dat je maximaal 3 keer vooruit kunt reserveren. Wanneer er banen vrij zijn na jouw reservering dan mag je doorspelen op een vrije baan (huur en ledenbanen).
 • Squashen door huurders van Victoria Squash kan door te reserveren via de link:  www.supersaas.nl/schedule/victoriaSquash
 • Jouw inlog is het e-mailadres is zoals dat in onze ledenadministratie vastgelegd is. Jouw wachtwoord is ongewijzigd. Het doel is dat we de registratie bij een Coronabesmetting kunnen gebruiken om te informeren.  Daarom is het ook verplicht om de gegevens van de tweede speler in te vullen. Deze gegevens worden maximaal 30 dagen bewaard.
 • Voordat je gaat spelen reinig je de knop van de deur naar de baan met de aanwezige reinigingsmaterialen. Als je klaar bent met spelen reinig je de vloer van de baan met de aanwezige zwabber, de knop van de baandeur aan de binnen- en buitenzijde en eventuele overige contactpunten op en naast de baan.
 • Het nuttigen van zelf mee gebrachte alcoholische consumpties is niet toegestaan!

Wij vertrouwen erop dat eenieder hierin zijn eigen verantwoordelijkheid neemt. Als iemand het even vergeet, schroom dan zeker niet om iemand hier even aan te herinneren.

Zo kunnen we samen verantwoord blijven squashen !