Hét ontbijt waar u als sportieve ondernemer wakker van wordt

Op woensdag 16 mei vindt de derde editie plaats van het inspirerende event waar Victoria Squash u graag voor uitnodigt.

Programma:

  • Ontvangst met ontbijt door Johan Camps, Victoria Squash
  • Toelichting op sponsorkansen bij ons grote Victoria Jeugdtoernooi op 10 juni a.s.
  • Gezamenlijk uitwerking van ons geplande “Sponsortoernooi“
  • Korte wrap-up Eredivisie 2017/2018

Datum:                woensdag 16 mei
Tijd:                      8.00-9.30h

Het ‘Victoria Squash Business Breakfast’ is hét partner-event voor alle ondernemers en bedrijven die iets hebben met Victoria Squash. Of u nou voor het eerst van ons hoort, een liefde heeft voor de squashsport of al langere tijd met ons verbonden bent, u bent van hart welkom!

Hoe kan Victoria Squash uw ondernemerschap stimuleren?
Tijdens onze eerste twee sessies hebben we gedeeld waar ieders behoeften liggen in het dagelijkse ondernemen. Ook de behoeften van Victoria Squash kwamen aan bod. Daarop willen we weer verder bouwen door middel van de events die de komende periode gepland staan. Daarbij speelt sponsoring maar ook sportiviteit een belangrijke rol. We willen graag ons enthousiasme daarover met jullie delen.

Ontdek de energie die sport geeft

Niet alleen kunt u de zakelijke vrienden van Victoria Squash ontmoeten en ervaringen delen, maar tijdens het ontbijt gaan we deze keer ook aan de slag! Ons geplande “Sponsortoernooi” gaan we namelijk gezamenlijk vormgeven. Deze eerste co-productie tijdens de Business Breakfast zal worden begeleid door Joke Slotboom van KlantKlik. Een inspirerende en leerzame start van de dag, zodat u vol energie naar uw eerste klantafspraak zult gaan.

Laat de kring van betrokkenen groeien!

Bent u ook nieuwsgierig geworden? Meld u nu aan en neem een introducee mee! Aanmelden kan eenvoudig door een mailtje te sturen naar johan@squash-rotterdam.com met vermelding hoeveel personen u meeneemt naar het Victoria Squash Business Breakfast. Het programma start om 8 uur en duurt uiterlijk tot 9:30 uur.