Victoria Squash Rotterdam Dames 1 prolongeren kampioenschap?!

De dames eredivisie heeft nog 3 speelrondes te gaan.  Komende vrijdag, 26 januari om 20:00 staat er een thuiswedstrijd op het programma tegen Ede. Dit wordt gezien de stand een belangrijk wedstrijd treffen. Slagen onze dames erin een goed resultaat te boeken, dan komt  de 3e titel op rij erg dichtbij.

Komt u ook onze dames aanmoedigen?
Wedstrijd: Victoria D1- Ede D1
Place to be: baan 1 Victoria
Datum & tijd: 26 januari 20:00 uur

Na slechte start back in the game

Na een uiterst slechte start van de competitie, uit tegen Meersquash verloren met 15-2, hebben onze dames veerkracht getoond en zich in de vorige ronde weer als koploper eredivisie gemeld.

Afgelopen vrijdag stond wederom een uitwedstrijd tegen Meersquash op het programma. Meersquash bleek niet in staat met een volwaardig team de wedstrijd te beginnen. Gevolg was dat Victoria met 9-6 won. Punten die in de race om het kampioenschap goed van pas komen.

Directe concurrent, Zwolle, bleek uit in Ede ook gewonnen te hebben. De spanning blijft daardoor groot in de eredivisie.

Victoria aan kop, race nog niet gelopen

De dames eredivisie heeft nog 3 speelrondes te gaan.  Victoria gaat nu aan kop met een verschil van slechts 8 punten en nog 3 wedstrijdrondes te gaan. Daarin zijn 45 punten te verdienen. De race is duidelijk nog niet gelopen!

Na het treffen aanstaande vrijdag tegen Ede is de daarop volgende match uit tegen directe concurrent Zwolle op 2 februari. Ook daar mag een bus vol Victoria supporters naar afreizen, het wordt spannend!