Afgelopen weekend werd er in Alphen aan de Rijn flink gestreden voor de Nederlandse jeugdtitels.

Ruby – meisjes <9

Bij de meisjes onder 11 had Ruby Huisman op zaterdag alle wedstrijden met 3-0 gewonnen. Tijdens de finale op zondag liepen de spanningen soms te hoog op en werd er helaas met 3-0 verloren. Wat een superprestatie van dit meisje van 9 jaar!

Lianka – meisjes <15

Bij de meisjes onder 15 speelde onze nationale topper Lianka Radzyminski. Zij speelde op zaterdag twee wedstrijden en ook op zondag twee wedstrijden. Alle wedstrijden werden met 3-0 gewonnen door de nummer 9 van Europa. Lianka stak met kop en schouders boven de andere leeftijdsgenoten uit! Super!!

Lars – jongens <15

Lars van Dongen, 12 jaar, speelde bij de jongens onder 15 mee. Na de teleurstelling van de eerste ronde werd er de rest van het toernooi goed en slim gespeeld waardoor erop zondag nog een 11 plaats als resultaat genoteerd kon worden. Absoluut een mooi resultaat gezien zijn leeftijd!

Fleur en Juliette meisjes < 19

Bij de meisjes onder 19 waren Fleur Maas en Juliette Permentier als 1e en 2e geplaatst. Beide haalden zoals verwacht ook de finale waardoor het op voorhand al een Victoria feestje werd. Na een spannende finale (11-7 11-7 en 12-10) werd Fleur tot Nederlands Kampioen gekroond.

Wat een mooie resultaten van deze toppers!! Hopelijk kunnen we het volgende NK meer spelers en speelsters uit de jeugdgroep mee laten doen en zo het groepsniveau nog verder omhoog brengen.