Op 5 april j.l. was de tweede editie van de Business Breakfast van Victoria Squash.

Het ‘Victoria Squash Business Breakfast’ is hét partner-event voor alle ondernemers en bedrijven die iets hebben met Victoria Squash. Met meer dan 15 betrokken ondernemers hebben we onze enthousiaste ambities gedeeld om onze zakelijke relaties meer waarde te bieden.

Ontdek de energie die sport geeft

Tijdens onze eerste sessie op 8 maart hebben we gedeeld waar ieders behoeften liggen in het dagelijkse ondernemen. Deze keer gingen we daar een stapje verder mee en spraken, onder leiding van Joke Slotboom van KlantKlik, over de energie die Sport geeft in het Ondernemen. Daarnaast deelden we hoe het staat met de ambities van Victoria Squash en hoe sponsoring daarin een rol speelt, afgesloten met een ‘Call for action’ om ons daarin te steunen. Een inspirerende en leerzame start van de dag!

Het volgende Business Breakfast zal plaatsvinden op woensdag 16 mei a.s.  Voor de mensen die wat later op de dag in hun ritme komen hebben we vervolgens op donderdag 14 juni a.s. in de middag een Business Borrel gepland. Zet ze alvast in je agenda!

Meld je aan en laat de kring van betrokkenen groeien!

Bent u ook nieuwsgierig geworden? Meld u nu aan en neem een introducee mee! Aanmelden kan eenvoudig door een mailtje te sturen naar johan@squash-rotterdam.com met vermelding hoeveel personen u meeneemt naar het Victoria Squash Business Breakfast. Het programma start om 8 uur en duurt uiterlijk tot 9:30 uur.