Op 8 maart vindt de eerste editie plaats van het inspirerende event waar Victoria Squash u graag voor uitnodigt.

Programma:

  • Ontvangst met ontbijt door Johan Camps, Victoria Squash
  • Workshop “Klanten overtuigen” door Joke Slotboom, KlantKlik
  • Netwerken

Datum: 8 maart
Tijd: 8.00-9.30h

Het ‘Victoria Squash Business Breakfast’ is hét partner-event voor alle ondernemers en bedrijven die iets hebben met Victoria Squash. Of u nou voor het eerst van ons hoort, een liefde heeft voor de squashsport of al langere tijd met ons verbonden bent, u bent van hart welkom!

Hoe kan Victoria Squash uw ondernemerschap stimuleren?
In 2017 hebben we interviews gehouden om te beluisteren waar jullie behoeftes liggen in de zakelijke relatie met Victoria Squash. Graag vertellen we nu meer over onze plannen, en willen we graag ons enthousiasme daarover met jullie delen. Bekijk hier alvast een voorproefje (klik voor slideshow):

 

Ontdek, Ontmoet, Leer

Niet alleen kunt u de zakelijke vrienden van Victoria Squash ontmoeten en ervaringen delen, maar tijdens het ontbijt krijgt u ook een inspirerende workshop “Klanten  overtuigen’ door Joke Slotboom van KlantKlik. Een inspirerende en leerzame start van de dag, zodat u vol energie naar uw eerste klantafspraak zult gaan.

Meld u aan en neem een introducee mee!

Bent u ook nieuwsgierig geworden? Meld u nu aan en neem een introducee mee! Aanmelden kan eenvoudig door een mailtje te sturen naar johan@squash-rotterdam.com met vermelding hoeveel personen u meeneemt naar het Victoria Squash Business Breakfast. Het programma start om 8 uur en duurt uiterlijk tot 9:30 uur.