Wel of geen eredivisie

Spelen we volgend jaar wel of geen eredivisie? Deze vraag hebben vele leden zichzelf en ons de afgelopen weken gesteld. Het antwoord is dat dit nog steeds onzeker maar jij kunt helpen hier een ‘ja’ van te maken. Lees in onderstaande update hoe.

Nog 9000 euro nodig

Go big or go home is gesteld door het bestuur. Dat betekent dat we voor de hoogste plekken willen strijden of niet mee zullen doen. Voor de dames (landskampioen ’15-’16 en ’16-’17) is het budget gerealiseerd om deze wens waar te maken. De 3e titel op rij lonkt!!

Voor de heren is  het gestelde budget van E20.000 is inmiddels wat naar beneden bijgesteld omdat één team minder in zal uitkomen.  Voor ons betekent dit dat we nog een ‘gat’ hebben van E9000,-.

Deadline: eind augustus

Daartoe hebben we nog de tijd tot eind augustus. Uiterlijk dan moeten we aan SBN aangeven of Victoria mee doet met de Heren ere- divisie.

 Help mee een sponsor te vinden

Gelukkig zijn er inmiddels een aantal leden die actief aan helpen zijn om dit benodigde bedrag bij elkaar te krijgen. Ook jij kunt hierbij helpen:

Ben je of ken je iemand/een bedrijf die interesse heeft of kan hebben in ondersteuning van onze ere-divisie? Gebruik dan deze sponsor brief met meer informatie over de sponsorvoordelen en neem contact op met Ronald Permentier of Johan Camps.

TOP-abonnement

Wil je de eredivisie steunen én meer uit je squash-abonnement halen? Dan kan je je ook nog steeds aanmelden voor het TOP-abonnement.

Iedereen wil graag dat Victoria uitkomt in de ere-divisie. Ieders actie en bijdrage is dan ook een logische stap!

Met sportieve groet,

Johan Camps; johan@squash-rotterdam.com

Ronald Permentier; Ronald@squash-rotterdam.com