Afgelopen week speelden ons onze laatste wedstrijd van het seizoen in de heren eredivisie en eindigden we sportief gezien als vijfde. Dit seizoen was voor Victoria Heren 1 een ‘overgangs-seizoen’. Met een zeer beperkt budget was het van begin af aan duidelijk dat we niet meekonden doen voor de eerste plaats. We besloten echter toch eredivisie te gaan spelen, er het beste uit te halen en zo dit jaar te gebruiken om komend seizoen weer mee te kunnen dingen naar de Victoria waardige podiumplaats.

Ondanks het zeer beperkte budget hebben we de thuiswedstrijden tegen Meersquash, Twente en Match als ‘Supermatch’ kunnen neerzetten. Prachtig squash, volle tribunes, super Victoria sfeer! Dat smaakt naar meer in het volgende seizoen.

Komend jaar weer eredivisie?

Help jij mee dit mogelijk te maken? Neem dan een TOP-abonnement voor 8,50 per maand of word sponsor voor een bedrag naar keuze. Stuur voor meer info een mailtje naar johan@squash-rotterdam.com , we bekijken graag samen welk sponsorpakket het beste bij jou of jouw bedrijf past.

Dank aan onze trouwe sponsors

Voor dit seizoen willen we naast alle trouwe supporters een bijzonder woord van dank uitspreken voor onze trouwe sponsoren van Heren1: Hoppinger, Lekkerkerker, WISE connect, TotabIT, Rotterdam Topsport, Alvast, Victoria Topleden en anderen. Op naar het nieuwe seizoen!