Ben jij of ken jij iemand die interesse heeft in het sponsoren van de eredivisieteams van Victoria Squash Rotterdam? Heb jij ideeën om zelf, via, relaties of op andere wijze een bijdrage te leveren aan de eredivisie? Laat het ons dan weten!

Four-L Consultancy

TOP leden Victoria


Eredivivisie seizoen 2016/2017
De SBN eredivisie kent een lange traditie bij Victoria Squash Rotterdam. Afgelopen seizoen heeft onze club met een dames- en een herenteam eredivisie gespeeld. Mede dankzij onze sponsoren en vrienden van de club heeft dit geleid tot een uitstekend resultaat: de dames werden kampioen en de heren behaalden de tweede plaats!

Seizoen 2017-2018: sponsoren gezocht

Om volgend seizoen tot minstens net zo’n groot en een liefst nog groter succes te maken, hebben we weer budget nodig. Victoria zal alleen deelnemen aan de eredivisie wanneer er voldoende budget is voor deelname op topniveau. Bij een club als Victoria horen top-spelers en top-wedstrijden en dit willen we jullie heel graag bieden.

Bovenstaande is door het bestuur vastgelegd en wordt door een werkgroep vertaald naar een sponsorplan. De intentie is om een brede groep sponsoren aan ons te binden en/of te centreren rondom één hoofdsponsor. Hierbij hebben we de hulp van alle leden nodig.


Heb jij ideeën die ons verder kunnen helpen bij het vinden van een sponsor? We gaan graag met je in gesprek!

Met sportieve groet,

Johan Camps (06-20398616 / johan@squash-rotterdam.com)

Ronald Permentier (06-15094570 / ronald@squash-rotterdam.com)