Nieuw: Rotterdam Squash Academy (RSA) voor alle jeugdsquashers van Nederland met ambitie

Wil jij je ontwikkelen als  squashspeler van Europees en wereldniveau? Daar kunnen wij bij helpen! Na de zomervakantie start een nationale squash academy in Rotterdam met internationaal gelouterde toptrainer Ken Flynn. De Academy is voor spelers uit heel Nederland en vindt plaats op de banen van Victoria.

Internationale toptrainer Ken Flynn

Met Ken hebben heeft de RSA een toptrainer in huis die niet alleen excellente training geeft maar ook ruime ervaring heeft met het runnen van academies op verschillende plekken in de wereld. Als professionele speler was hij de nummer 48 van de wereld en als jeugd bondscoach van Maleisië (2014-2017) begeleidde hij onder andere Sivasangari Subramaniam naar de top.

Wat heeft de RSA te bieden?

De Academy is gericht op het trainen en ondersteunen van top(jeugd)spelers en jonge senioren met een PSA ranking. Doe je mee aan de RSA dan heb je keuze uit diverse pakketten. Hierin zijn minimaal twee groepstrainingen per week en één privésessie opgenomen. We stellen een persoonlijk weekschema voor je op met aandacht voor zowel techniek, tactiek, conditie en mentaliteit. Je krijgt uitgebreide fitnessmogelijkheden en coaching tijdens verschillende nationale en internationale toernooien.

Meer weten? Kom op 10 juni naar Victoria Squash

Op zondag 10 juni is Ken Flynn om 14.00h tijdens de Victoria Jeugd Open bij Victoria Squash aanwezig om samen met Ronald Permentier en Dennis Huisman de Rotterdam Squash Academy te presenteren.

We nodigen jou en je ouders van harte uit hier bij aanwezig te zijn en alles te vragen wat je over de Academy wilt weten. Meld je aan via rsa@squash-rotterdam.com, ook als je eerder al vragen hebt kan je via dit mailadres bij ons terecht.