sbnlogo

Victoria speelt al sinds jaar en dag mee in de SBN competitie. Op dit moment hebben we dertien herenteams, vier damesteams, drie jeugdteams en twee mix competitie teams. Zowel bij de dames als de heren speelt er een team op het hoogste niveau in de erevisie. Daarnaast spelen er teams van alle uiteenlopende niveaus mee.

Voor meer informatie over de SBN competitie zie: www.squash.nl

Competitie 2016/2017

Medio september start de competitie weer. Via onderstaande link tref je de team indelingen op basis van alles wat we tot heden bij de wedstrijdleiding hebben ontvangen.

Concept teamindeling SBN competitie 2016 2017

Er waren heel veel mails als reactie op de concept indeling, de kans is dan ook reëel dat niet alles compleet is of correct is verwerkt.

De vragen aan alle spelers:
1. check of je in het juiste team genoteerd staat.
2. indien er iets niet correct is, mail dan naar wedstrijdzaken@squash-rotterdam.com met zowel de captain van het team waarin je nu staat en ook de captain van het team waar je naar toe behoort te gaan.
3. deadline voor reacties is donderdag 25 augustus. Daarna wordt alles doorgegeven aan SBN.

NB:
– Heren 1, 2 en Heren 3 worden nog ingedeeld
– Dames 4 is er! Helemaal top!
– Voor elk team geldt dat er een captain moet zijn. Geen captain betekent geen competitie en terugtrekking team. Het team regelt zelf een captain en informeert de wedstrijdleiding wie dat is.
– Zaterdag 10 september is er een competitie kick off toernooi. In de middag het toernooi en ter afsluiting een BBQ. Info volgt
– Velen hebben inmiddels hun Masterz gehaald. SBN verwacht dat alle spelers hun Masterz hebben voordat de competitie aanvangt.

Verplicht spelregelbewijs via Squash Masterz

Bij de start van het competitieseizoen 2016/2017 moeten alle competitie spelers hun spelregelbewijs hebben gehaald. Hiermee wordt het weer wat veiliger op de baan en kunnen no let/let/stroke situaties door iedereen goed worden ingeschat.

squashmasterz

Alle teamcaptains hebben een lijst met codes ontvangen van hun spelers. Vraag je captain om jouw persoonlijke activatiecode en maak een account aan op www.squashmasterz.nl om jouw spelregelbewijs te halen!

Indien je geen code hebt ontvangen tbv de Masterz, stuur dan een email naar ronald@squash-rotterdam.com. Vanuit Victoria worden dan in 1 totaal overzicht de ontbrekende codes aangevraagd bij SBN en deze worden vervolgens weer dorogegeven aan de betreffende spelers.
SBN geeft door wie de Masterz gehaald hebben, alleen die spelers zijn speelgerechtigd in de competitie. De wedstrijdleiding hoeft niet van elke speler bericht te ontvangen over het behalen van de Masterz.