Openingstijden

Openingstijden Clubgebouw en Horeca
Doordeweeks is het clubgebouw geopend vanaf 08.00 en de horeca is open vanaf 10.00 tot 24.00 uur. Zaterdag in het seizoen vanaf 08.00 uur tot 18.00 uur. Zondag is dit van 09.00 uur tot 18.00 uur. Let op: bij speciale wedstrijden of toernooien wijken de tijden vaak af.

CATERING VICTORIA

Algemeen
Catering Victoria verzorgt al weer bijna 1,5 jaar de horeca en catering op, om en in het Victoria complex. Catering Victoria wordt gehuurd en gerund door Rots Horeca & Hospitality, de onderneming van René Nelissen met als bedrijfsleiding Robert Kraaijeveld en Suzanne Glas.

Onze missie en visie
Wij verzorgen met passie en betrokkenheid horeca en catering en stellen daarbij dat horeca en catering complementair zijn aan de sportbeleving op Victoria. Onze visie op horeca is dus gestoeld op een toegevoegde rol. Ofwel het gaat op Victoria natuurlijk allemaal om de sport. Onze rol hierin is producten en diensten te verlenen die het sporten, maar zeker ook het sociale aspect hierbij, ondersteunen. Is het niet een sportdrankje, dan wel een praatje aan de bar, een bittergarnituur bij de borrel, het meedenken bij een evenement of bijeenkomst, een teammaaltijd, een lekker gerecht (van een energybar tot een complete bbq) voor, na of tijdens het sporten, maar ook catering bij een groot event.

We zijn er dus voor jullie als lid, als sporter en als gast en dat staat bovenaan. Onze service en diensten stemmen we helemaal af op de clubs en hun activiteiten.

Food & beverage / horeca port folio
Op een paar dagen per jaar na zijn wij dagelijks geopend en bieden wij onze uitgebreide drank- en menukaart. Voor ieder moment van de dag vindt u wel iets van uw gading. Een goede kop koffie, cappuccino of latte machiato (ook to go), een lekker broodje voor de lunch, een lekker glas wijn, een heerlijk bittergarnituur, een snack maaltijd, en een leuke variatie aan warme gerechten of salades in de avond.

De gerechten uit de warme keuken zijn in de basis verkrijgbaar tussen 17.15 en 21.30 uur. Op drukke dagen in het seizoen is de keuken vaak langer open. Buiten het seizoen korter of met een beperktere kaart.

Naast de gewone menukaart bieden wij tal van arrangementen
– Hockeyteamlunches
– Warme of koude trainingsmaaltijden hockey/tennis/squash
– Tennisteamlunches
– Speciale squash maaltijden
– Competitieschalen en competitiemaaltijden
– Sportbuffetten warm of koud of gecombineerd
– Thema buffetten
– Feestelijke buffetten warm of koud of gecombineerd
– Borrels
– Diners
– Brunches en ontbijten
– Feesten/events, recepties, cocktails, gala’s
– BBQ’s
– Catering bij u op het bedrijf of thuis (maatwerk)

Speciale extra gezonde of biologische maaltijden zijn ook mogelijk. Als u een bijeenkomst, wedstrijd, toernooi, training, feestje, verjaardag, examenfeestje heeft en iets speciaals wilt drinken of eten neem dan contact met ons op. Doe dit wel tijdig gezien de drukke planning en wij uw aanvraag en realisatie de tijd willen geven die u verdient! Op basis van uw wensen en doelstelling adviseren wij u op maat en staan u met raad en daad terzijde.

Events
Bijzondere bijeenkomsten, clinics en sportdagen zijn onze specialiteit. Neem contact op voor meer info.

Team
Ons horecateam staat graag voor u klaar om het iedereen voor, tijdens of na het sporten naar de zin te maken met een drankje of een hapje.

Contactgegevens
Rots Horeca & Hospitality en Catering Victoria
Kralingseweg 226
3062 CG Rotterdam
010 – 2424425

cateringvictoria@gmail.com