BUSINESS-abonnement

Het BUSINESS-abonnement is onderdeel van het sponsorpakket-ZZP. Door afname van dit  sponsorpakket ondersteund de ondernemende squasher Victoria Squash.

Sponsorpakket-ZZP

Het sponsorpakket-ZZP is bedoeld voor squashers met een onderneming die Victoria Squash willen ondersteunen zonder dat hier voor hen extra kosten aan verbonden zijn*.

Wat biedt Victoria Squash

  • Het tonen van het logo van de sponsor op een gezamenlijk sponsorbord ter hoogte van baan 1 en op de website
  • Het verstrekken van het recht aan de sponsor om deel te nemen aan alle activiteiten van de Victoria Squash Businessclub
  • Het verlenen van het recht om drie keer per jaar samen met een zakelijke relatie de squashsport te beoefenen bij Victoria Squash
  • Het reserveren van een zitplaats op de tribune tijdens eredivisie (thuis)wedstrijden
  • Het verstrekken van een BUSINESS-abonnement naar keuze, gedurende één jaar volgens de voorwaarden van een regulier lidmaatschap.

Tarieven

Het tarief van het sponsorpakket-ZZP is afhankelijk van het gekozen business-abonnement zoals weer gegeven in onderstaande tabel.

BUSINESS-abonnement Tarief excl. BTW:
Senior € 716
Dag € 412
Mini (tot 12 jaar) € 102
Junior (12-18 jaar)/student € 308
TOP supplement € 200
SJR supplement € 90

 

*Sponsorpakket fiscaal aftrekbaar

Wanneer je als DGA uit je eigen onderneming salaris ontvangt, betaal je daarvoor inkomstenbelasting. Deze loopt al snel op tot 51%. Als je vervolgens vanuit dit salaris een privé squashabonnement neemt heb je deze inkomstenbelasting al betaald. Door vanuit je onderneming gebruik te maken van het sponsorpakket-ZZP is er geen sprake van deze heffing via de inkomstenbelasting. Mocht je behoefte hebben aan een voorbeeldberekening hoe dit voor jou en je bedrijf uitpakt, neem dan contact op via: business@squash-rotterdam.com.  Op Belastingtips en de website van de Belastingdienst vindt u meer informatie over het aftrekken van sponsorkosten van de opbrengsten van uw onderneming.

Overige sponsorpakketen

Informeer bij business@squash-rotterdam.com voor de overige Sponsorpakketten, zoals Sponsorpakket ENTERPRISE

Businessclub

Via de Victoria Squash Businessclub worden ondernemers en bedrijven die zich verbonden voelen met Victoria Squash samengebracht. We organiseren inspirerende partner-events op de squashclub en spraakmakende plekken in de stad. Tijdens deze events ontmoeten de zakelijke vrienden van Victoria elkaar, worden ervaringen gedeeld en workshops gegeven.