25 april degradatiewedstrijd uit tegen Beverwijk
Het eredivisie seizoen voor de heren nadert het einde. Er zijn nog 2 matches te gaan. Op woensdag 25 april speelt ons eredivisie team een uitwedstrijd tegen hekkensluiter Beverwijk. Met pijn in het sportieve hart moet er vermeld worden dat dit een heus degradatieduel is! Victoria staat momenteel op de voorlaatste plek, Beverwijk op de laatste plek. Wetend dat Victoria normaal gesproken mee strijdt voor het landskampioenschap doet de huidige stand sportief pijn.

Mooie en pittige matches op het programma
Voor 25 april staan er  mooie en pittige matches op het programma! Dus zeker de moeite waard om de trip naar Beverwijk te maken. Gelet op de opstellingen lijkt Beverwijk in het voordeel.

Roberto Kalfshoven – Joris Wagenaar
Als eerste speelt Joris Wagenaar tegen Roberto Kalfshoven. Joris heeft tijdens het afgelopen NK eindelijk gewonnen van Roberto. Joris is slim en trekt dit plan hopelijk door richting de volgende competitie match!

Piëdro Schweertman – Iker Pajaris
Vervolgens zullen de nr’s 1 de baan op gaan: Piëdro Schweertman vs Iker Pajaris. Iker heeft druk van de verwachting op zich. Het zou mooi zijn als Pie die druk weet uit te buiten.

Joeri Hapers – Jens Schoor
Tot slot strijden dan de nr’s 2 voor de laatste punten van de avond: Joeri Hapers vs Jens Schoor. Lukt het Joeri om zijn stijgende lijn door te trekken en een mooi resultaat te boeken?

Sponsoren gezocht
Voor aanvang van dit seizoen wisten we dat het zwaar zou worden. Graag willen we iedereen mooi squash bieden. Echter voldoende sponsorinkomsten zijn essentieel om dit mogelijk te kunnen maken.

Dit seizoen zijn we erg blij met onze grootste sponsoren Hoppinger (www.hoppinger.com), Lekkerkerker (www.lekkerkerker.com), Victoria Topleden en Rotterdam Topsport ( www.rotterdamtopsport.nl).

Voor volgend seizoen streven we met de club en alle leden weer naar een passend eredivisie budget zodat we met de heren weer mee kunnen strijden om de titel. Zoals het hoort! Het zou dan mooi zijn om zowel met de heren als ook met de dames de titel te kunnen scoren. Dit past bij onze mooie club, onze ambities en onze geschiedenis!

Hierbij dan ook een duidelijke oproep: sponsoren eredivisie gezocht! Vele beetjes maken een mooi budget. Een mooi budget en een goede manager leiden naar de titel! Voor sponsoring eredivisie: Johan Camps, johan@squash-rotterdam.com

Allerlaatste wedstrijd van het seizoen
Op woensdag 9 mei wordt de laatste match gespeeld. Victoria speelt dan thuis tegen Match Amsterdam. Toch een beetje 010 vs 020…