Het bestuur heeft versterking gevonden in de persoon van Dennis Huisman. Dennis is sinds kort voorzitter van de SJR en gezien het belang van jeugd voor onze vereniging willen we hem graag aandragen als algemeen bestuurslid. De focus van Dennis zal hierbij liggen op jeugd maar hij wil ook meedenken over ons algemeen beleid.

Tijdens de aankomende ALV op 8 juni zal Dennis worden voorgedragen als bestuurslid en kunnen leden hun stem hierover uitbrengen.

Lees hier wie deze bevlogen man is en wat hij onze club te bieden heeft:

Ik ben Dennis Huisman, 43 jaar en ben vader van Ruby (red.: lid SJR). De afgelopen 15 jaar heb ik een eigen administratiekantoor en een IT bedrijf in Spijkenisse. Sinds dat ik 6 jaar was, heb ik getafeltennist.

Bij de jeugd ben ik Nederlands Kampioen en Vice Kampioen geweest. Nadat een blessure er voor zorgde dat ik moest stoppen met tafeltennis, heb ik een jeugdafdeling in Delft opgezet.

Na enkele jaren ben ik als trainer gevraagd bij Feyenoord van Teylingen in Rotterdam Zuid. Hier heb ik als trainer / coach van de A-selectie vele successen behaald met het landskampioenschap in de eredivise in 2001 en europa cup wedstrijden als hoogtepunt.

Qua organisatie heb ik hier veel geleerd over het reilen en zeilen van een sportvereniging. Zowel een breedte- als topsportorganisatie heb ik van dichtbij meegemaakt en heb ik als speler/coach en bestuurder vooruit geholpen.

Voor Victoria wil ik me graag inzetten om de jeugdafdeling een nieuwe boost te geven en zodoende een solide basis voor de gehele club te creëren.