Op vrijdag 23 februari werd Dames 1 Squash Landskampioen eredivisie 2017/2018, 3e keer op rij!

In het team drie meiden die van jongs af aan al op Victoria rond liepen: Fleur Maas, Sanne Veldkamp en Juliette Permentier. Toen, lang geleden konden we nog niet vermoeden dat zij zich zo zouden ontwikkelen en een voorbeeld zouden zijn voor anderen die volgden: Lianka Radzyminski, Carlijn de Zwijger, en de huidige SJR groep!

Vier jaar geleden is er een project gestart op Victoria om meer dames teams in de competitie te krijgen. Het huidige Dames1 werd geformeerd. Gestart in de eerste divisie, kampioen geworden, gepromoveerd en nu  drie x op rij landskampioen! Beter kan niet. Top meiden.

Lees hier een terugblik op het seizoen en de weg naar de beslissende wedstrijd die afgelopen vrijdag tegen Groningen die met 15-0 werd gewonnen! Namens SBN heeft Willem Meerkerk na afloop van de match de kampioenschaal uitgereikt en kon de champagne ingeschonken worden.

Dit seizoen zijn voor Dames 1 in actie gekomen:
Nele Gilis (1x), Tinne Gilis (1x), Tessa ter Sluis (3x), Fleur Maas (7x), Sanne Veldkamp (8x), Juliette Permentier (12x), Marjon Dingemans(6x), Carlijn de Zwijger (7x), Lianka Radzyminski (2x) en Nienke Veldkamp (1x)

Dank aan onze sponsoren:

Het budget dit seizoen is weer beschikbaar gekomen door 3 clubleden die elk een eigen bedrijf hebben en zodoende in combinatie met een abonnement gesponsord hebben voor het resultaat van Dames 1.

Dank gaat uit naar:

  • Ian Nielsen, Four L Consultancy
  • Tijs Koerts, Koerts Consultancy
  • Harm Kortmann, Kortmann Waterbouw Advies

 

Gaan de dames met uw hulp naar het EK teams?

Of Dames1 zal meedoen aan de EK teams, september 2018, hangt af van sponsorbijdragen. Wij hopen met Victoria deze stap te kunnen maken!Na vele jaren zou het voor de club en ook voor het Nederlandse squash goed zijn als het Nederlandse kampioensteam weer op dit event aan zal treden.

Wilt u dit ondersteunen? Johan Camps is de contact persoon: Johan@squash-rotterdam.com