Het Victoria Squash Talentfonds

Nieuw bij Victoria Squash Rotterdam: het Victoria Squash Talentenfonds. Word je schenker via dit fonds dan kun je je gift volledig aftrekken van de belasting, ondersteun je onze squashtalenten en help je Nederland op weg naar de wereldtop!

 

Doe als schenker mee in het Victoria Squash Talentenfonds

Door als squashlid van Victoria of als gewone schenker mee te  doen in het Victoria  Squash Talentenfonds krijgen de squash talenten de mogelijkheid om hun dromen waar te maken en squashend Nederland opnieuw trots te maken en mee te laten strijden in de wereldtop.

Meld je aan door een mail te sturen naar: secretaris@squash-rotterdam.com

Trek je gift af van de belasting

Als schenker aan het Victoria Squash Talentenfonds mag je het gehele bedrag zonder drempel aftrekken van je  inkomstenbelasting.

Laat Nederland weer meestrijden in de wereldtop

Vraag jij jezelf wel eens af waar een Nederlandse squashtalent had kunnen eindigen op de wereldranglijst als zij of hij dezelfde ondersteuning had gehad als squashers die nu in de wereldtop spelen?

Toonaangevende landen in de squash wereld zoals Egypte, Engeland, Frankrijk, Nieuw Zeeland, Pakistan en Australië zijn vanwege hun geschiedenis met voormalige topspelers voorbeelden voor nieuwe generatie squashers. Het verschil tussen deze wereldtop en de sub-wereld top heeft te maken met financiële ondersteuning.

Ook in ons land, en in het bijzonder bij Victoria squash loopt veel jeugdig squashtalent rond. Net als in de wereldtop beschikken zij over veel talent, maken veel trainingsuren en zijn conditioneel sterk. Met ondersteuning kunnen ook zij met internationale toptrainers trainen en deelnemen internationale toernooien. Alleen op deze manier kan een squashtalent internationale squash ervaring opdoen en zich verder fysiek en mentaal ontwikkelen.

Doordat in Nederland financiële ondersteuning vanuit de overheid en SBN ontbreekt zijn ouders vaak niet in staat om de benodigde extra begeleiding, top-training en buitenlandse toernooien te financieren. Om dit voor voor squashtalent bij Victoria toch mogelijk te maken is het talentfonds opgericht.

Voorwaarden Schenkers

 • Gift is in zijn geheel aftrekbaar voor inkomstenbelasting en er geldt geen drempel.
 • Belastingaftrek is alleen mogelijk bij een vijfjarige overeenkomst tussen Victoria Squash Talentenfonds en schenker.
 • Elk jaar wordt een gelijk bedrag overgemaakt.
 • In overeenkomst kan persoonlijk talent doel vastgesteld worden.
 • Talenten en schenkers maken niet deel uit hetzelfde gezin.

Voorwaarden talenten

 • Verzoeken tot uitkering dienen te worden ingediend door dit formulier in te vullen en worden getoetst door drie onafhankelijke leden van de Technische Commissie van Victoria Squash
 • Talent is lid van Victoria Squash en traint bij SJR en niet ouder dan 23 jaar.
 • Toont progressie op SBN en/of ESF ranglijst
 • Speelt mee met Victoria clubtoernooien met uitzondering bij gelijktijdige internationale toernooien.
 • Talenten dienen gemotiveerd aan te geven waarvoor bijdrage wordt aangewend.
 • Bijdrage uit talentenfonds kan alleen buiten Victoria Squash complex uitgegeven worden en moet het talent direct ondersteunen in zijn/haar topsport ontwikkeling zoals begeleiding en toernooien.
 • Speelt in Nederland exclusief voor een Victoria competitieteam.
 • Talenten en schenkers maken niet deel uit hetzelfde gezin.