Tijdens de ALV op 13 januari dragen we Rita Ramkisoen voor als kandidaat penningmeester. We vroegen Rita wat over zich zelf en haar motivatie voor het penningmeesterschap te vertellen:
Toen ik nog op de middelbare school zat, probeerde ik altijd onder de sportlessen uit te komen. shockproof iphone 6 case 360 Op mijn 25e volgde ik een proefles squashen en sindsdien ben ik verknocht aan deze sport. iphone 7 plus disney case Nadat ik bij een aantal squashverenigingen had getraind en competitie had gespeeld, werd ik in 2003 lid van Victoria Squash. Een aantal jaren geleden was ik bestuurslid Communicatie & Sponsoring. Daarna ben ik als vrijwilliger actief geweest bij twee organisaties die zich inzetten voor kwetsbare kinderen in Rotterdam. iphone 7 phone cases goat En nu zou ik als penningmeester mijn steentje willen bijdragen om de ambities van Victoria Squash in zijn algemeenheid en op financieel vlak in het bijzonder waar te maken.
Ik heb ruim 25 jaar ervaring als bedrijfskundige waarbij ik me gespecialiseerd heb op het gebied van marketingcommunicatie en financiële en administratieve dienstverlening. iphone 6 plus sunflower case Bij diverse organisaties: van onderwijsinstellingen, reclamebureaus, drukkerij tot organisatieadviesbureaus.

Door |28-06-2017|Nieuws, Speciaal nieuws|