Update heren- en dames eredivisie: aanvullende sponsoring noodzakelijk

Om de mooie heren eredivisie traditie bij Victoria Squash voort te zetten zijn meer sponsoren nodig. Lees hieronder de laatste stand van zaken en laat ons weten als je kan bijdragen door te sponsoren of een tip hebt voor een mogelijke sponsor.

Budget seizoen 17/18: nog 9000 euro nodig

Van de sponsoren van afgelopen seizoen gaat Lekkerkerker ( Hans Stockman) door.

Het vorig seizoen geïntroduceerde TOP-abonnement zal blijven en zal ook weer bijdragen aan het budget voor de eredivisie. Een aantal individuele (bedrijf) sponsoren zal ook door blijven gaan.

In totaal zijn we nu ongeveer op de helft, 50%. Er is dus nog ongeveer euro 9.000 nodig.  Sponsoren kan zowel met grote als kleinere bedragen. Victoria bied in overleg met de sponsor interessante mogelijkheden voor bedrijven, zowel op sportief gebied als met betrekking tot promotie- en communicatie uitingen.

Go big or go home

In een eerder bericht hadden we al aangegeven dat het bestuur gekozen heeft om ofwel voor de prijzen te gaan ofwel geheel niet mee te doen in de eredivisie komend seizoen, ‘Go big or go home’.

Op basis van de destijds aanwezig informatie was gesteld dat er euro 20.000 als budget noodzakelijk is om aan de doelstelling te kunnen voldoen.

Poule-samenstelling

Inmiddels is duidelijk dat het eredivisie herenteam uit Voorschoten komend zich heeft teruggetrokken vanwege sponsorproblemen. Voor onze heren betekent dit dat er 2 wedstrijden minder gespeeld hoeven te worden. Hierdoor is ook minder budget nodig en kunnen we als we de hier bovengenoemde 9000 euro nog binnen halen meedoen voor de prijzen.

Voor de dames is nog niet bekend hoe de eredivisie eruit zal gaan zien.

Teamsamenstelling

Dames
Bij de dames is er slechts 1 mutatie: Milja Dorenbos verlaat Victoria Squash na een heel lange periode. Squash Ede heeft haar gestrikt voor hun eredivisie team.

Verder zullen Lianka Radzyminski en Carlijn de Zwijger vaker hun opwachting gaan maken in Dames 1.

Met Nele Gilis, Tinne Gilis, Marjon Dingemans , Fleur Maas, Juliette Permentier, Tessa ter Sluis en Sanne Veldkamp hebben we een selectie die kampioenswaardig is. Gaat het lukken om voor de 3e keer op rij NL Kampioen te worden?

Heren
Bij de heren vertrekt Rafael Kandra naar Landskampioen Twente en zal Roee Avraham de nieuwkomer Drachten gaan versterken.

Gelukkig zijn wij in staat geweest om goede vervangers toe te voegen aan onze spelerslijst: Joeri Hapers  en Joel Makin.

Samen met Borja Golan, Cameron Pilley, Piedro Schweertman (captain), Evans Williams, David Evans, Stephen Cooke en Joris Wagenaar is Heren 1 kampioenswaardig, gaat het lukken om na 3 jaar weer NL kampioen te worden?

Op papier ziet alles er goed uit. Extra sponsoring is nodig. Daarvoor is uw hulp ook nodig.

Johan Camps en Ronald Permentier zijn als bestuurslid verantwoordelijk voor de eredivisie. U kunt hun dan ook benaderen ten behoeve van sponsoring.

Johan Camps: johan@squash-rottermdam.com

Ronald Permentier: Ronald@squash-rotterdam.com