Victoria Squash Business Breakfast: Hét ontbijt waar u als sportieve ondernemer wakker van wordt

Op 5 april vindt de tweede editie plaats van het inspirerende event vanVictoria Squash. Bent u er ook (weer) bij?

Datum:                5 april
Tijd:                      8.00-9.30h

Programma:

  • Ontvangst met ontbijt door Johan Camps, Victoria Squash
  • Thema: “Hoe haal je als ondernemer je energie uit sport” door Joke Slotboom, KlantKlik
  • Stand van zaken Sponsoring Victoria Squash door Johan Camps

Het ‘Victoria Squash Business Breakfast’ is hét partner-event voor alle ondernemers en bedrijven die iets hebben met Victoria Squash. Of u nou voor het eerst van ons hoort, een liefde heeft voor de squashsport of al langere tijd met ons verbonden bent, u bent van hart welkom!

Hoe kan Victoria Squash uw ondernemerschap stimuleren?
Tijdens onze eerste sessie op 8 maart hebben we gedeeld waar ieders behoeften liggen in het dagelijkse ondernemen. Graag gaan we daarmee nu een stap verder. Daarnaast vertellen we graag hoe het staat met de ambities van Victoria Squash en hoe sponsoring daarin een rol speelt. We willen graag ons enthousiasme daarover met jullie delen.

Ontdek de energie die sport geeft

Niet alleen kunt u de zakelijke vrienden van Victoria Squash ontmoeten en ervaringen delen, maar tijdens het ontbijt gaan we deze keer aan de slag om het verband te leggen tussen Sport en Ondernemen door Joke Slotboom van KlantKlik. Een inspirerende en leerzame start van de dag, zodat u vol energie naar uw eerste klantafspraak zult gaan.

Meld u aan en laat de kring van betrokkenen groeien!

Bent u ook nieuwsgierig geworden? Meld u nu aan en neem een introducee mee! Aanmelden kan eenvoudig door een mailtje te sturen naar johan@squash-rotterdam.com met vermelding hoeveel personen u meeneemt naar het Victoria Squash Business Breakfast. Het programma start om 8 uur en duurt uiterlijk tot 9:30 uur.