Woensdagavond staat er een echte topwedstrijd in de Dunlop Heren Eredivisie op het programma. Victoria speelt thuis tegen landskampioen Twente die momenteel tweede staat. Om hun landkampioenschap te prolongeren zal dit team ongetwijfeld met een sterke opstelling de reis naar Rotterdam maken. Victoria zet hier drie spelers van wereldklasse tegenover.

Zal dit net zo’n mooie squashavond vol spanning en spektakel worden als de eerdere clash tegen Meersquash? Komt het zien bij Victoria!

Datum: 14 februari
Aanvang wedstrijden: 19.30h
Plaats: Victoria Squash Rotterdam

Opstelling Victoria

  1. Cameron Pilley (Australië, PSA 20)
  2. Piëdro Schweertman (Nederlands kampioen)
  3. Stephen Cooke (SBN 8)

Cameron Pilley

De opstelling van Twente is nog niet bekend. Wellicht komen zij met Simon Rossner. Dat zou dan een mooie match worden tegen Victoria kopman Cameron Pilley. Jawel, dit wordt de tweede keer dat Pilley de Rotterdamse eer gaat verdedigen dit seizoen!

Piëdro Schweertman

Pie, Iceman, is in bloedvorm. Komend weekend verdedigt hij zijn landstitel (locatie Amsterdam, Frans Otten Stadion).

Stephen Cooke

Cooke is al een tijdje in training tbv de WK Masters en hopelijk tovert hij zowel weer de mooiste ballen tevoorschijn, als ook verkeert hij hopelijk in goede conditie.

Wij zijn er klaar voor deze tweede supermatch van het seizoen. U ook??!!

P.S:.: Op vrijdag 23 februari om 20:00 uur speelt Dames1 haar laatste eredivisiewedstrijd van dit seizoen. Met gepaste trots kunnen wij u melden dat prolongatie van het landskampioenschap dan gerealiseerd zal worden. Ook op deze avond is alle support van harte welkom.