Maak ruimte in je agenda en schrijf je naam op de lijst want 9 september is het weer zo ver: traditioneel trappen we de start van het seizoen af met een openingstoernooi voor senioren van alle niveau’s. Aansluitend belooft het nog lang gezellig te worden tijdens de traditionele barbecue.

Aanvang toernooi 13.00h

Word jij King of the Poule én King of the Court?

Om 13.00h starten we met de eerste ronde van het toernooi: King of the Poule. Word jij nummer één in jouw poule? Dan strijd jij in de tweede ronde tegen de andere koningen om de titel King of the Court tijdens het gelijknamige spectaculaire eindspel dat rond 15.30h van start zal gaan. Ook de nummers twee, drie en vier zullen de strijd tegen elkaar aangaan. Op het spel staat dit jaar niet alleen de eer maar ook de felbegeerde bierbokaal.

Barbecue: €12,50

Vanaf 17.00h is het tijd voor nog meer gezelligheid tijdens de traditionele barbecue. Ook leden die niet hebben deelgenomen aan het toernooi evenals vrienden, familie en ander gezellig volk zijn van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Deelname & Inschrijven

Deelname is gratis alleen voor de barbecue vragen we €12,50 (te betalen op de dag zelf). Inschrijven kan binnenkort op het inschrijfformulier beneden in de hal bij baan 1 of via toernooien@squash-rotterdam.com